Letilják a telefonomat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Októberi telefonszámlámat nem tudtam befizetni novemberben. November végén kaptam egy sms-t,hogy 30 napon belül fizessem be, vagy letilják a készüléket. Ezt meg is tettem, viszont azóta megkaptam a novemberi telefonszámlát is. Az októberit kifizettem, de a novemberire még nem volt lehetőségem. Az ott dolgozó hölgy azt mondta, hogy az októberire vonatkozó 30 nap a novemberire is vonatkozik, tehát ha azt nem fizetem be a másikkal együtt, le fogják tiltani, Remélem érthető a kérdés :S sajnos karácsony miatt nincs is nyitva semmi, nem tudom befizetni sehol. Számítsak rá hogy letiltják karácsonyra?2012. dec. 22. 11:51
1/1 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz,de a bevásárló központokban is van posta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!