Luna kék vagy lila színű?
Figyelt kérdés
Egy vita eldöntéséhez kérném a segítségetek. Linkelek pár képet róla.
2012. dec. 21. 21:58
11/16 2xSü válasza:
#Hitsugaya Lau >
Nem, nem vagyok az. Ember vagyok. Ha nagyon kell kategorizálni, akkor informatikus, filozófus, néptáncos. Tulajdonképpen nagyon negatív véleményem van az egész jelenséggel kapcsolatban, ha gondolod kifejtem bővebben. Röviden azért összefoglalva: Már eleve azt tartom valahol nagyon eltévedt dolognak, ha valaki az indentitását egy termék, egy film, egy játék vagy akár egy zenei stílus vagy előadó alapján határozza meg. Ha érdekel a bővebb véleményem – gyanítom, hogy annyira azért nem –, akkor szívesen kifejtem bővebben.
12/16 Hitsugaya Lau válasza:
ennyi elég volt,köszi :l
13/16 2xSü válasza:
Félreértések elkerülése végett, nem beszólni akartam, csak mivel kikérted a véleményem, ezért megosztottam. Sok dologról van negatív véleményem, többek között a spenótról, a télről, a hétfőről, a Windowsról, az oktatásról, az üveggyapotról vagy a mezei pockok szikes talajon történő szaporodásáról. Van, ami nem üti meg azt a szintet, hogy úgy általában szóvá tegyem, vagy számon tartsam, de ha kérdezik, akkor megmondom, hogy ezekről negatív véleményem van.
14/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Lunát egy pályázat során találták ki 2009- ben. A Hasbro az éjfélkéket fogadta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!