Vajon miért kell majmolnunk "amerikát"?
Véleményetek szerint az "amerikai-angol nyelven" éneklő Magyar "énekesek" elfelejtették a Magyar nyelv szépségét?
Mennyivel több ha nem Magyarul énekel és melyik réteget célozza meg a "zenéje"?
Én beszélem az angolt közép fokon de fel áll a szőr a hátamon mikor hallom a fonetikus és helytelen kiejtéseiket.
Nem gondolják,hogy magyar embereknek énekelnek és a Magyar az Magyar nyelvet szereti.
Miért "kell" az állítólagos elvárásoknak megfelelni mert,hogy az angol"világnyelv"?
Ui: a kis betűk szándékosak.
Sok ország azért majmolja Amerikát,vagy egyáltalán külföldet mert van egy fajta lemaradás amit szeretnének behozni.Minden film,zene,ruha, készülék később kerül Európába,és egyáltalán a kultúra is más.
Például gondolj bele,egy díj átadón,Magyarországon mikor látsz olyan extrém ruhakölteményeket mint egy Amerikain?
Az angolul éneklésről annyit hogy sok országban,azért énekelnek angolul hogy eladhatóbb legyen a zenéjük. Viszont sajnos Magyarországon nem látom hogy futnának a külföldiek a CDk ért,mert amellett hogy maga a zene nem jó,rengeteg másik jobb külföldi előadó zenéjét hallgathatják.
Szóval sajnos Magyarországon nagyon nem sikerül behozni a lemaradást,hiszen a magyar közönség nem vevő arra amit próbálnak erőltetni.
Ez teljesen butaság, senki nem felejti el a nyelvét csak azért, mert más nyelven énekel.
Egyébként meg akkor már mi a helyzet a magyar helyesírással? Az nem fontos? Csak mert te szemmel láthatóan nem fektetsz rá nagy hangsúlyt... "Ui: a kis betűk szándékosak." - milyen kisbetűk? Én inkább azt kérdezem, miért a nagybetűk?? Mióta írjuk a "magyar"-t naggyal? SOSEM!!
Valami lenéző dolognak gondoltad, hogy az angolt kicsivel írod, a magyart meg naggyal?
Igencsak szánalmas vagy...
A személyes üzeneteidből nem kérek!
A nagy kezdőbetű a magyarra igenis idiótaság, főleg, hogy az angolt meg direkt kicsivel írod.
Valami bevadult jobboldali fasiszta lehetsz.
Személyes üzeneteket pedig ne küldözgess!!
Kedves 6/6-nak
Ha elvadult fasiszta vagy esetleg náci lennék valószínűleg nem szeretném hazámat nemzetemet anyanyelvemet.Nem vagyok fajgyűlölő és jobb oldali.
De igen is MAGYAR vagyok "látod? nagybetűk.".Ha te kedveled ezt a nyelvi káoszt akkor enjoy the trash.
Amúgy meg minek is keresed igazad ha szidalmazni és kioktatni akarsz? Nem vagyok erre befogadóképes.
Élj békében magaddal.
Kedves 6/6-nak helyesbítve 6/7-nek
Ha elvadult fasiszta vagy esetleg náci lennék valószínűleg nem szeretném hazámat nemzetemet anyanyelvemet.Nem vagyok fajgyűlölő és jobb oldali.
De igen is MAGYAR vagyok "látod? nagybetűk.".Ha te kedveled ezt a nyelvi káoszt akkor enjoy the trash.
Amúgy meg minek is keresed igazad ha szidalmazni és kioktatni akarsz? Nem vagyok erre befogadóképes.
Élj békében magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!