Világvégés számokat tudtok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne pop számokat mondjatok, inkább metál, gothic rock, rock, hasonlókat.2012. dec. 20. 20:17
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem te ismered ezeket a dalok, ha a stílus neveket tudod, de ajnálom az úúj Graveworm lemezt. Idén hozták ki. Fragmenst of death a címe. Magyarul a halál darabkái. Mindegyik dal az emberiség és a világ pusztulásával foglalkozik. Fantasztikus album lett. See no future ezt hallgasd meg vagy a The world will dei in flames( a világ lángokban fog elégni). Szimfonikus black metal kedvenc stílusom, de a magyar Chrsitian Epidemic Chemokalipszis című nótája is ilyen vagy a finn Catamenia 2000ben kiadott Eternal Winters Prophecí lemeze is ilyen stílusú. ezek mind a fentebb leírt stílushoz tartoznak. Kedvenceim :)
2/8 A kérdező kommentje:
Jah, ezek jó számok, van amelyiket ismertem, de van köztük nekem új is :D Köszi
2012. dec. 20. 20:28
3/8 anonim válasza:
Gondoltam, hogy ismersz közülük. Te milyet hallgatsz? milyen előadókat? Hátha tudsz ajánlani nekem valami újat.Egyébként ahogy írtam nekem is hirtelen kedvem támadt Gravewormot hallgatni, épp az szól amit ajánlottam is :D
4/8 A kérdező kommentje:
Király :D Hát én nem is tudom, Marilyn Manson bírom, meg van a The Agonist, az nagyon jó, abban egy csaj hörög, szerintem fergetegesen. Meg AC/DC, Children Of Bodomo (ez tuti tetszeni fog), Dark New Day, The Cure, Dead Kennedys, Evanescence, Finntroll, Green Day, H.I.M,In This Moment, Korn, Lacuna Coil, Light This City, Lordi, Linkin Park, Megadeth, Metallica, Nightwish, Ozzy Osbourne, Papa Roach, Ramones, Rasmus, Sex Pistols, Slipknot, System Of A Down, Within Temporation, meg néha Prodigy. Írtam pár alap együttest, de azok kellettek h szép hosszú legyen a lista :D Nagyából am ennyi, de nem rossz 13 évesen, ilyesmiket egyáltalán nem hallgatók körében
2012. dec. 20. 20:48
5/8 anonim válasza:
Hát igen 13 évesen nem rosszak, de később remélem a Children of bodom és a Fintroll vonalon indulsz majd el vagy ha nem akkor a Sentenced típusú gothic metalon, na mindegy, én lépek aludni. jóéjt.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tom, a kérdésből nem derült ugyan ki, de lány vagyok, szóval nekem ezek is kikérem magamnak h tetszhetnek! :P
Na akk jó éjt
2012. dec. 20. 21:10
7/8 anonim válasza:
Jó reggelt! Nem volt szándékomban megbántani téged. Jó zenék ezek. KB ugyan azok amiket ennyi idősen én is hallgattam. De az már kereken 10 éve volt. AZóta én a black metalra eveztem át. És már ennél is fogok maradni.
8/8 A kérdező kommentje:
Úristen, hánykor kelsz???
Nem bántottál meg, csak jeleztem h nekem ezek is tetszenek :P Am mondhatsz még bandákat :D
2012. dec. 21. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!