Postai ajánlott levelet át vehetek, ha az a mamám címére szól?
Figyelt kérdés
Odaadja a lakcímkártyáját és az ajánlott szelvényt amit a postás bedobott neki. Én mint unokája át vehetem? Egy utcában is lakunk. Vagy kel még hozzá valami?2012. dec. 20. 13:34
1/10 Jézus :) válasza:
Ha mamád írt a felhatalmazást a te nevedre, akkor igen.
2/10 anonim válasza:
ja.amikor átveszed csak a neved mellé oda kel írnod hogy unokája.
3/10 A kérdező kommentje:
meghatalmazás kell mindenképp? Nem elég a lakcím meg pl a személyigazolványa?
2012. dec. 20. 13:40
4/10 anonim válasza:
Legyen nálad azért a sajátod is, nehogy azt higyjék, hogy csóreltad az övét. :D
5/10 A kérdező kommentje:
Persze az nálam lesz :)
2012. dec. 20. 13:48
6/10 A kérdező kommentje:
végülis édesanyám neve is rajta van a lakcímkártyámon és az egyezik a mamám vezeték nevével csak ő -né :)
2012. dec. 20. 13:49
7/10 anonim válasza:
Csak akkor veheted át,ha azonos lakcímen vagytok,ha nem,akkor csak meghatalmazással.Hiába viszed a lakcímkártyáját magaddal,nem fogják kiadni(jogosan).
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, akkor megírom én és ő aláírja meg leírja rá a személyi igazolványát, ez lesz a legjobb
2012. dec. 20. 13:55
9/10 anonim válasza:
Két tanú is kell rá,azt ne felejtsd,különben potyára mész.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2012. dec. 20. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!