Mit tegyek a barátaimmal?
A suliban volt két barátnőm, Petra, és Emese.Így hárman jó barátok voltunk.Csak hogy a Petra nem őszintén volt Emese barátja,ezért rá vett, hogy hagyjuk ott.Én nagyon sajnálom, hogy szót fogadtam neki, nem lett volna szabad de már mindegy, vagyis nem mindegy...
Én szeretnék, Emese barátja lenni, és most a Petrának van egy barátnője Inez akit én nem csípek, de mégsem mondom azt a Petrának, hogy ne barátkozzon vele mert azt nem tehetem ez az Ő élete.Azért nem csípem Inezt, mert nagyon undok.De én kiszeretnék békülni Emesével mit tegyek?
Elsőnek is küld be ezt a sztorit a Gyanú árnyékában c. sorozat szerkesztőinek! :)
Utána pedig békülj ki Emesével. Petra idővel rájön, hogy Inez undok és nem fog vele barátkozni. Betársul hozzátok és újra hárman lesztek. Attól, hogy nem mindenki bír mindenkit még nem kell rögtön megszakítani a kapcsolatot! Nekem valamiért a leírtak alapján Emese jobb barátnak tűnik. Egy igazi barát nem áll egy másik barátság közé... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!