14/F vagyok. Szeptemberben leszek 8-os. Hogyan lehetnék menő?
Szerintem meg:NE drogozz,NE cigizz,Ne legyél szemét.
úgy leszel menő hogy okos,szép,kedves,helyes srác vagy,évente rendezel bulikat.Így bukni fognak rád a nők,énis így kezdtem:D
Az lúzer aki úgy beszél mint te (utolsó előtti válaszoló)
Az utolsónak igaza van teljesen!!!
Mostanában azok a menők akik divatos cuccokban járnak pl: márkás ruhákban kardigánokban/pólókban a mostani divat márkák a Dolce&Gabbana,PlayBoy(de az jobban lányoknak)Armani,Versace
Meg általában a fiúk körében az is menő ha felvan zselézve a hajad...vicces vagy és...a lányokkal is tudsz bánni...ha jól focizol és sok barátod van...ezek már jó pontok a menőséghez.(:
Menő? :) Az nem elég, hogy sokan kedvelnek, mert rendes vagy, és nem vagy egy bunkó paraszt azzal a lánnyal se, aki mondjuk halál lapos, vagy valami más miatt cikizik?
Mert azt szeretik. Az meg hogy valaki menő, messziről jó nézni :) de nem mindig a legjobb annak lenni.
Szerintem mikor ezt a kérdést feltetted úgy érezted, hogy nincs aki igazán kedvel téged. Ha "menővé" válnál, ez nem hiszem hogy változna.
Mi lenne ha egyszerűen csak magadat adnád, és arra gondolnál, akik kedvelnek? :D
13L
Rövid leszek
Legyél olyan amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!