Ki olvasta vagy próbálta már Diana Cooper Az unikornisok csodája című könyvet?
Ha minden igaz karácsonyra meg is érkezik Diana Cooper Az unikornisok csodája című könyv.Kinek vállt be a könyv?Kinek tetszett? "végső" esetben (tudom hülyén hangzik) látott unikornist?
Kérlek szépen csak karácsony közeledtével legalább kíméljetek a haszontalan válaszoktól!
Igen vagyis most olvasom.
Egyébként igen történnek velem fura dolgok és a könyv azt írja hogy az Unikornisok csakúgy mint az Angyalok egy apró fehér tollat hagynak látogatásuk után.
Én azóta vagy 20-at találtam...
Van őrangyalunk is és a könyv elmondja hogy hogyan vehetjük fel vele ill. az Unikornisunkkal a kapcsolatot.
Na meg én az osztályban csak 2. legjobb tanuló voltam de most már magasan vezetek!
Érzem hogy körülöttem vannak olykor-olykor...
Az energiaszintem is nő és szerintem ez egyáltalán nem hülye kérdés amúgy. ;)
Sokkal derültebb vagyok.
De tudnod kell csak azok állnak készen találkozni saját Unikornisukkal ha megfelelő a rezgésszáma van!
Amióta van Unikornisom Álomvilágban élek.
Minden Unikornisnak van neve ezt egy meditáció segítségéével megtudhatjuk de ha nem vagyunk azon a "szinten" akkor csak egyfajta "fedőnevet" mond el Unikornisunk.
Az én Unikornisom neve például Aurora de először csak azt mondta Dennis a neve és ez nem méltó egy Unikornishoz.
A könyv azt írta hogy ha Unikornisunk szól akkor ki KELL "terjesztenünk" a pajzsunkat gondolatban (csak gondolj arra hogy sétálsz és egy burok körülvesz minket amin csak az Unikornis tiszta szeretete jut át)hogy megvédjen a gonosztól.
Én folyamatosan kommunikálok az Unikornisommal Aurorával.
Őrangyalom is segíteni szokott ha kérem...
Aurora nagyon gyönyörű...
Már ültem a hátán is.
Én nem szégyellem ezt mert tudom hogy igaz és nagyon nem érdekel mostanában hogy mi zajlik az emberek életében.
Mostanában nagyon sok időt töltök Aurorával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!