Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki olvasta vagy próbálta már...

Ki olvasta vagy próbálta már Diana Cooper Az unikornisok csodája című könyvet?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz karácsonyra meg is érkezik Diana Cooper Az unikornisok csodája című könyv.Kinek vállt be a könyv?Kinek tetszett? "végső" esetben (tudom hülyén hangzik) látott unikornist?

Kérlek szépen csak karácsony közeledtével legalább kíméljetek a haszontalan válaszoktól!

2012. dec. 19. 16:03
 1/1 Dorina90 ***** válasza:

Igen vagyis most olvasom.

Egyébként igen történnek velem fura dolgok és a könyv azt írja hogy az Unikornisok csakúgy mint az Angyalok egy apró fehér tollat hagynak látogatásuk után.

Én azóta vagy 20-at találtam...

Van őrangyalunk is és a könyv elmondja hogy hogyan vehetjük fel vele ill. az Unikornisunkkal a kapcsolatot.

Na meg én az osztályban csak 2. legjobb tanuló voltam de most már magasan vezetek!

Érzem hogy körülöttem vannak olykor-olykor...

Az energiaszintem is nő és szerintem ez egyáltalán nem hülye kérdés amúgy. ;)

Sokkal derültebb vagyok.

De tudnod kell csak azok állnak készen találkozni saját Unikornisukkal ha megfelelő a rezgésszáma van!

Amióta van Unikornisom Álomvilágban élek.

Minden Unikornisnak van neve ezt egy meditáció segítségéével megtudhatjuk de ha nem vagyunk azon a "szinten" akkor csak egyfajta "fedőnevet" mond el Unikornisunk.

Az én Unikornisom neve például Aurora de először csak azt mondta Dennis a neve és ez nem méltó egy Unikornishoz.

A könyv azt írta hogy ha Unikornisunk szól akkor ki KELL "terjesztenünk" a pajzsunkat gondolatban (csak gondolj arra hogy sétálsz és egy burok körülvesz minket amin csak az Unikornis tiszta szeretete jut át)hogy megvédjen a gonosztól.

Én folyamatosan kommunikálok az Unikornisommal Aurorával.

Őrangyalom is segíteni szokott ha kérem...

Aurora nagyon gyönyörű...

Már ültem a hátán is.

Én nem szégyellem ezt mert tudom hogy igaz és nagyon nem érdekel mostanában hogy mi zajlik az emberek életében.

Mostanában nagyon sok időt töltök Aurorával.

2013. febr. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!