Fáj ha részegen leszúrom magam?
Figyelt kérdés
Nem szeretném kipróbálni, csak egy ismerősöm azt mondta, hogy ha részeg az ember, akkor nem fáj neki. Ez igaz??2012. dec. 19. 13:57
2/5 anonim válasza:
szerintem azért az már érezhető, de pl én ha elesek nem is érzem
3/5 anonim válasza:
Valaki azt mondta nekem ,hogy ha eltörik valamije egy részeg embernek akkor neki nem fáj hanem csak érdekes hogy pl:.ott fityeg az egyik ujja a kezzén!!!
Szóv szerintem nem fáj,ha nagyon részeg vagy...:\
4/5 tetris válasza:
Csak azok írjanak, akik már leszúrták magukat részegen!Ja, hogy már nem élnek? Hát pech!
5/5 anonim válasza:
Ha lenne egy annyira részeg ember, aki már semmit sem tud magáról, még annak is fájna, mert a fájdalomreceptorok ugyanúgy küldenék az infót az agynak, csak nem tudna róla (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!