Hol lehet olcsón posztert kapni? Van poszter a szobádban?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok, amit a szobám falára lehet kiakasztani, elsősorban filmek/sorozatok-kal kapcsolatban... neked van a szobádban poszter? pls kor/nem -t írjatok. köszi..2009. aug. 23. 11:41
1/15 anonim válasza:
Nekem anime posztereim vannak,és egy együttes poszterei.
Nem fali vászon poszterekre gondolsz?
3/15 A kérdező kommentje:
nem vászon, sima papír :)
2009. aug. 23. 12:26
4/15 anonim válasza:
Nos,én újságokból szerzem a posztereket :)
Anime posztert: Mondo
Sztár: tini újságok^^
Bár nekem csak a falamon Anti Fitness Club van,és anime poszterek.
5/15 anonim válasza:
Nekem van 2 nagyméretű meztelen csajos poszterem, azt 1000ft/db ért vettem az Auchanba, meg ilyen PC játékos posztereim vannak PL: Assasins creed, GRIO meg ilyenek meg a CD Galaxy nevű boltba adnak ha veszel játékot. 16/F
6/15 anonim válasza:
Nekem van néhány eladó poszterem zenétől a moziig rengetegféle, ha érdekel, írj e-mail-t a kruftmaftha@gmail.com-ra és írok pontosabbat. Üdv. csuhajja
7/15 anonim válasza:
magyar töri áttekintés, Árpád-ház családfa, gripen poszter, rovás abc, 2 pisztoly
9/15 anonim válasza:
huh :D
van egy cannabis leveles zászló
1 nagy Bob Marley-s zászló
2 kisebb méretű cannabisos zászló
Che Guevarás zászló
2 CKMes óriásposzter
2 playboyos óriásposzter
3 évadnyi playboy poszter (az a sima széthathatós)
17/f
10/15 anonim válasza:
most számoltam össze és 52 poszter van a szobámban :D:D
komolyan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!