Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami este az ágyam alatt...

Valami este az ágyam alatt van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Esténként mikor aludnék és sötét van elkezd valami szuszogni az ágy alatt és ha oda dobok valamit akkor kerreg és visít.

Nem merek benézni az ágy alá mert szerintem bántana. Kérlek segítsetek.

2012. dec. 18. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

szerezz be egy ilyet ;)

2012. dec. 18. 14:19
 2/6 anonim válasza:
Bevetted a gyógyszered? Vagy talán túl sok hallucinogén anyagot vettél magadhoz! Nem vagyok ellene az ilyen "természetfeletti" észleléseknek ,mert én is tapasztaltam sok ilyet,de azért ez mér túlzás.
2012. dec. 18. 14:20
 3/6 anonim válasza:
Vagy nincs véletlen egy felhúzható bigybaszod ami az ágyad alá került felhúzva és ahányszor egy picit megmozdul berreg,az is olyan hangot ad ki! :-D
2012. dec. 18. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy démonnal akadt dolgod. Csak egy nagyon hatásos ördögűző szertartás segíthet. Vetkőzz meztelenre, kend be a tested holt tengeri iszappal és minden testnyílásodat zár le egy-egy szál répával, hogy megtisztulj, de a pozitív energiák ne távozzanak. Majd így táncold körbe háromszor a budapesti Vörösmarty teret. Más módon sajnos nem tudsz ezen segíteni. :( De igyekezz, különben a démon egyre elhatalmasodik és a testedbe költözhet.
2012. dec. 18. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Macskád van, csak elfelejtetted?
2012. dec. 18. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak kutyám van. De nem a kutya van az ágy alatt. Lehet hogy a papám az (88 éves) szegény egy olyan betegségben szenved, hogy mindentől megijed és sokkot kap. Szerintem be esett az ágy alá és amikor sötét lesz fél és amiatt szuszog és ha oda dobog valamit megijed és sokkot kap. Ezzel magyarázható a kerregés és a visítás. Meg már nem láttam rég. De még mindig nem merem meg nézni mert ilyenkor veszélyes.
2012. dec. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!