Miért van ez? Orvoshoz kéne menjek?
Figyelt kérdés
reggel ettem egy párizsis zsömlét és utána elkezdtett görcsölni a gyomrom nem nagyon de egésznap görcsölt és azért nekem ez már eléggé megterhelő ..majd hányingerem lett és ez megy egésznap..már megbolondulok vettem be nospát kb. egy órája de nemhasznál. elég sokat görcsöl a gyomrom de az szerintem azért mert túl szoktam enni magam, de ebben az esetben ilyenről szó sincs.2012. dec. 16. 22:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem holnap menj el, ha nem javúl reggelre. Az a biztos.
2/6 anonim válasza:
Igyál 1-1,5dl vízbe feloldott szódabikarbónát. Büfizni, vagy pukizni vagy mindkettőt fogsz 20percen belül. Ha mégsem akkor doki... A nospa helyett a troparint ajánlom!
3/6 anonim válasza:
2. vagyok, fél teáskanálnyi a szódapor
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat máris kipróbálom! nem nem Kati vagyok.
2012. dec. 16. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!