Fiuk oszinten tetszene nektek egy ilyen lany?
7-ig kiindulva valami 12-13om éves illetőről lehet szó. De nem így számítanak a dolgok. Az jellemtől függ, hogy külsőre kinek mi tetszik. A személyiség is hasonló alapokon függ.
De biztos akad, akinek pont ilyen ideállja van. Bár szerintem az a fontosabb, hogy hasonló hullám hosszon legyen két ember és meglegyen a fizikai kontaktus.
Voltam réges-régen én is 7.ikes xP Meg nagyjából betudom lőni osztály szinten, melyik korcsoport.
De nem ilyen adatok múlnak a dolgok. Van ilyen állítás, hogy aki szerelmes valakibe, az sose tudja az okát. A népszerűségre vonatkozóan meg simán lehet így is.
Ez egy oldal, ahol kérdéseket lehet fel tenni. Aki regisztrál és betartja a regisztrációban foglalat feltételeket felteheti a kérdéseit. Az hogy valaki kitűnő tanuló jobban jelenti azt, hogy szorgalmas meglátásom szerint. Mindenkinek lehet hülye kérdése, attól még nem szavaiddal élve "butuska".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!