DoriAlice kérdése:
Mi Justin Bieber Bármilyen elérhetősége?
Figyelt kérdés
Jelenlegi telefonszám, Facebook címe, E-mail címe bármi .2012. dec. 15. 15:37
1/8 anonim válasza:
Nyilván megosztják mindenkivel, hogy napi 24 órában zaklathassák!
Neten találhatsz elérhetőségeket, de az üzenetek úgysem hozzá futnak be, szóval nem tudod elérni.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem szeretném zaklatni csak szimplán metudni . Nem vagyok olyan aki egy darabot akar belöle nyilván csak tudni szeretném :D
2012. dec. 15. 17:38
3/8 anonim válasza:
Email címe;
nekemnincs@om.com
Ez az õ email címa
4/8 anonim válasza:
Regisztrálj twitterre! Ott fennvan! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Vagyok Twitteren de ott mi a linkje ?? vagy a twitter Címe ?? és ez komoly?? nem is magyar .
2012. dec. 15. 19:01
6/8 imolapa válasza:
7/8 anonim válasza:
Mi az, hogy mi a linkje? :) Gugl: "Justin Bieber Twitter" és kidobja, és még ki is van pipálva, hogy az ott ő, nem pedig más regisztrált a nevében ; ) Vagy ott van fölül a Twitter keresője is, beírod a nevét, azt' ott van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!