Felszkenneltem az orvosi igazolást a gépre. Lebukhatok vele?
Mármint úgy értem hogy felszkenneltem, eltüntettem az orvos asszisztensének az írását róla, a pecsétet meg az orvos aláírását rajta hagytam. Így majdnem olyan mint az üres igazolás.
Ha kinyomtatom és kitöltöm (mert olyan az írásom mint az orvos asszisztensének)akkor lebukok vele vagy nem?
Csak azért kérdeztem mert elég sokat hiányoztam (igazolatlanul) és a kirúgás szélén állok és pont utolsó éves vagyok és nem akarom hogy kirúgjanak.
Én még nem hallottam olyat, hogy ezzel bárki lebukott volna. De hát te ismered az ofődet, te tudod, mennyire szeret kötekedni, mennyire rosszindulatú. Az enyém nem volt az ;)
Ha kinyomtatod, az aláíráson menj végig, mintha rányomták volna a tollat. Meg persze igyekezz eltüntetni a szkennelésből származó foltokat, ha vannak... De azért még így is számolnod kell azzal, hogy az osztályfőnök esetleg felhívja az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!