Hogyan tudnám magam minél hamarabban kigyúrni?
Figyelt kérdés
180 cm magas vagyok kb 100 kiló, tehát van 1 kis pocakom. Hogyan tudnám kigyúrni magam? Fogyni is szeretnék pár kilót. A porokat, szurikat, egyéb szereket nem szívesen próbálnám ki! A válaszokat előre is köszi!2012. dec. 14. 23:24
2/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem. Kicsit részletesebben esetleg?
2012. dec. 14. 23:37
3/6 anonim válasza:
Leggyorsabban szteroidokkal lehet .
Bár szerintem nagyon nem éri meg a heresorvadás meg a hasonlók . Arról nem is beszélve , hogy aki abba hagyja az össze esik és rosszabbul néz ki mint előtte .
Sport mellé , hogy felgyorsítsd az izomfejlődést ahhoz lehet szedni fehérjét . Ennek semmi károsító hatása sincsen ( mármint a természetes fehérjének , vagy a természetes anyagból előállítottnak ) .
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors választ! Továbbra is várnám a komikat. Előre is köszi!
2012. dec. 14. 23:54
5/6 anonim válasza:
ha kurrva sokat izzadsz tehát futsz, ugrálsz megállás nélkül sokáig pár napig, és egy kicsit nem eszel, akkor laza dolog sztem, am fiú vagy? :D na m1
én 17 éves fiú vagyok, 185 centi 61 kiló, ha akarok éhezés nélkül lefogyok 1 nap alatt 1,5-2 kilót... a Jóisten se tudja hogyan, de legalább ezzel nincs gondom :D
6/6 A kérdező kommentje:
Persze fiú vagyok :D
2012. dec. 16. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!