Az ilyen blogokat miért nem törlik?
Minden szolgáltatónak van supportja, csak jelezni kell nekik. Miért nem törlik amúgy? Sok ezer blogot nem lehet figyelemmel kísérni, de a több szem többet lát alapon mások segíthetik egy üzemeltető munkáját.
Pont mint itt. Naponta ezen az oldalon 4500-5000 kérdést tesznek fel. Ha nem lehetne a felhasználóknak használni a jelentést, elég sok problémás kérdés maradhatna fent, mert 2-3 moderátor ezt nem tudja átnézni és kezelni.
Igaz. Csak van egy olyan része, hogy bűnrészes leszel ha te hozzásegítettél valakit a halálhoz. Az pedig hogy felhasználható tanácsot adsz olyan felületen amit bárki elolvashat, az okozhat problémát.
"Btk. 168. § Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Köszi a válaszokat.
Nem zavar... csak az, hogy az én ilyen jellegű blogomat meg törölték...
Nekem az altatós fagyhalál jobban tettszik, sohasem voltam nagy alkohol fogyasztó. Bár... A lényeg, hogy nagyon jó tippek vannak. Egyébként rengeteg ilyen blog/ fórum van. Ez még egy "gyengébb" verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!