Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nálatok kopogtattak a napokban...

Nálatok kopogtattak a napokban parfümárusok Gentle Woman és Gentle Man parfümöket árulva?

Figyelt kérdés
Eredetiek ezek a parfümök vajon? Adtak nyugtát, pecséttel ellátva, szerződést mutattak. A neten nem találok erről a parfümről semmit, de ők azt mondták, hogy most fogják behozni Magyarországra.

2012. dec. 14. 19:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Engem és a barátnőmet ma délelőtt paliztak be.. :"D de végül is nem annyira rossz..
2013. jún. 27. 15:24
 22/22 anonim válasza:
Nekem az egyik haverom csinálta/csinálja ezt a parfüm árulást. A Lényeg róla: nem káros, viszont soha nem lesznek árusított termékek, soha nem lesznek boltban kaphatóak(külön erre az árulásra létrehozott márkák). Eredetinek eredeti mert Francia országból hozzák őket, az illat viszont a régi parfümök koppintása( például a Gentle Man a 2002 es Hugo Boss illata, az új pedig a Farenheit é) Az illat nem rossz, de ha névre mész akkor nem ajánlom, de amúgy jók szerintem. 3000 ért ugyanaz az illat ami 20 rugo lenne megéri szerintem. "Káros"- az ukrán cigikre is most kitalálta a kormány,hogy Csernobili meg hogy "károsabb" holott ezt azért mondják,hogy vedd meg az állam cigijét 1100ft ért, semmivel nem másabb, károsabb az ukrán csak kell az államnak a pénz. A parfüm ugyanez, "káros" persze mert vedd meg ugyanazt az illatot NÉVVEL 15 ezerért ne 3000 ért....
2014. jan. 2. 14:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!