Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt helyrehozni?

Hogyan tudnám ezt helyrehozni?

Figyelt kérdés

Kezdeném az elejétől. Több, mint két éve megismertem egy fiút aki mai napig a barátom. Előtte nem volt még komoly kapcsolatom, csak egy 2 hónapos, meg egy 2 hetes...

A Barátnőimnek sírtam mindig, hogy jajj a pasik így jajj a pasik úgy. Szal a lényeg normális fiúra vágytam. Igen ezt meg is kaptam. De a mai nap ott tartok, hogy ezek a barátnők már sehol sincsenek és emiatt magamat okolom, mert rohadtul elhanyagoltam őket, és tudom, hogy ez az én nagy hülyeségem, annyira bánom, de "elvakított a szerelem" vagy hogy fogalmazzak...Egy csomószor lemondtam a bnőimmel a találkát, vagy csak 1- 2 órát szántam rájuk. Ezt ők természetesen megunták és azóta se keresnek. Komolyan nagyon rosszul érzem magam, az utóbbi 1-2 hónapja a volt egyik legjobb bnőmmel álmodom. Ez már nem normális...

Szal a lényeg érdekelne, hogy ha más járt így az hogyan szerezte vissza a barátait.

2012. dec. 13. 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen barátnő az aki választásra kényszerít, vagy barát, vagy ő. Ezek szerint sose legyen barátod? Mert úgyebár szeretnék vele minél többet lenni! :) Az természetes, hogy a fiúval szeretnéd tölteni az időt, és a barátnőiddel nem mész el minden hétvégén bulizni. Tegyük fel hogy férjhez mész. Akkor még kevesebb időt lesz! Akkor sem fognak veled szóba állni?
2012. dec. 13. 07:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazából nem az volt, hogy választás elé állítottak volna, csak megjegyezték, ha már úgy is olyan keveset találkozok velük, akkor legalább egyedül menjek már. Ez jogos is, mert a nők is szeretnek beszélni erről arról és elég zavaró tud lenni olyankor egy fiú társasága.

Ja és a barátomnak mai napig megvannak a haverja. Én meg átszoktam az ő társaságába. Csak ott ritkán jönnek el a haverjai bnői. Úgy, hogy általában fiúkkal vagyok csak, és hallgatnom kell a sok unalmas férfi témát..meg azt kell néznem, hogy ők iszogatnak

2012. dec. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!