Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz világvége?

Ugye nem lesz világvége?

Figyelt kérdés

Kérek szépen mindenkit, hogy ne nézzen hülyének. :D Teljesen komolyan kérdezem, mert őszintén érdekel, fog-e történni bármi rendkívüli 21-én.

Nos. Először én is csak azt ismételgettem, hogy ,,Ez egy baromság, hiszen korábban meg azt mondták, hogy 2000-ben lesz vége mindennek", satöbbi. De már a csapból is a ,,2012 - világvége" folyik, és az idő előrehaladtával hihetetlenül beparáztatott ez a sok különböző információ, akár hitelesek, akár nem. Igazság szerint most is azon a véleményen vagyok, hogy ez az egész tisztára hülyeség, de a lelkem mélyén bennem van, hogy mi van, ha mégis igaz. (Egyébként azt olvastam, hogy Newton 2060-ra jósolta a világvégét. Az se valami ,,hű, de jó", de valamivel távolibb, mint a jövő hét. ^^)

Szóval ha valaki tudna írni valami - ha bizonyítékokkal nem is alátámasztott, de reális és megnyugtató - indokot, ami a maja naptárat és társait meg tudná cáfolni, azt nagyon megköszönném.

(U.i.: Természetesen látom, hogy vannak már kérdések ebben a témában, de a válaszok nem voltak valami hasznosak. Ha itt is az lesz, akkor már bocsánat, de asszem alkalmazni fogom a lefele mutató piros kézfejet.)

2012. dec. 12. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2012. dec. 12. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Csak beleolvastam, de a maja naptár nem ér véget, Newton nem jósolt semmit, de majd úgyis meglátod 21.-én.
2012. dec. 12. 15:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Első: A megadott linken találtam pár megnyugtató, valamint pár aggasztó hozzászólást is. Szóval semmivel sem érzem magam jobban. (De ez az én bajom, tudom. ^^)

Második: Dehogynem. [link] Csak győzz válogatni a cikkek közül. :) (Megjegyzem, én nem neten olvastam ezt, hanem újságban.)

Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat.

2012. dec. 12. 15:25
 4/8 anonim válasza:

Tudod a médiának ez hozz nézettséget, hogy mindenféle butaságokat talál ki, nem lesz hidd el nekem... :)

Ui.:Ha mégis lenne bocsi ;)

2012. dec. 12. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó: Milyen igaz.

Nagyon reménykedem benne, hogy tényleg csak médiafogás. :D Másképp kicsit gáz lenne a helyzet.

2012. dec. 12. 16:43
 6/8 Csengii válasza:
Állítólak,a maja naptár csak 2012 dec. 21. fért ki. De az nem azt jelenti h világvége lesz :D
2012. dec. 12. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a maják ezen okokból fejezhették be a naptárat:

- a csillagállások újra indulnak

- lusták voltak :D

- megakartak minket fosatni :D

amúgy én is így vagyok vele mint te. Tehát ez a "mi van ha mégis?" dolgon pörgök. Mert azért vannak dolgok amelyek "kétségbe ejtőek" például ha megnézed,h az utóbbi pár évben hány természeti katasztrófa követte egymást... valamint egyre több a napkitörés is(wikipédia a barátod). Szóval én spec. ha csak nagyon pirinyó mértékben is de esélyesnek tartom.

2012. dec. 13. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja és 15/L
2012. dec. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!