Ugye nem lesz világvége?
Kérek szépen mindenkit, hogy ne nézzen hülyének. :D Teljesen komolyan kérdezem, mert őszintén érdekel, fog-e történni bármi rendkívüli 21-én.
Nos. Először én is csak azt ismételgettem, hogy ,,Ez egy baromság, hiszen korábban meg azt mondták, hogy 2000-ben lesz vége mindennek", satöbbi. De már a csapból is a ,,2012 - világvége" folyik, és az idő előrehaladtával hihetetlenül beparáztatott ez a sok különböző információ, akár hitelesek, akár nem. Igazság szerint most is azon a véleményen vagyok, hogy ez az egész tisztára hülyeség, de a lelkem mélyén bennem van, hogy mi van, ha mégis igaz. (Egyébként azt olvastam, hogy Newton 2060-ra jósolta a világvégét. Az se valami ,,hű, de jó", de valamivel távolibb, mint a jövő hét. ^^)
Szóval ha valaki tudna írni valami - ha bizonyítékokkal nem is alátámasztott, de reális és megnyugtató - indokot, ami a maja naptárat és társait meg tudná cáfolni, azt nagyon megköszönném.
(U.i.: Természetesen látom, hogy vannak már kérdések ebben a témában, de a válaszok nem voltak valami hasznosak. Ha itt is az lesz, akkor már bocsánat, de asszem alkalmazni fogom a lefele mutató piros kézfejet.)
Első: A megadott linken találtam pár megnyugtató, valamint pár aggasztó hozzászólást is. Szóval semmivel sem érzem magam jobban. (De ez az én bajom, tudom. ^^)
Második: Dehogynem. [link] Csak győzz válogatni a cikkek közül. :) (Megjegyzem, én nem neten olvastam ezt, hanem újságban.)
Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat.
Tudod a médiának ez hozz nézettséget, hogy mindenféle butaságokat talál ki, nem lesz hidd el nekem... :)
Ui.:Ha mégis lenne bocsi ;)
Utolsó: Milyen igaz.
Nagyon reménykedem benne, hogy tényleg csak médiafogás. :D Másképp kicsit gáz lenne a helyzet.
Szerintem a maják ezen okokból fejezhették be a naptárat:
- a csillagállások újra indulnak
- lusták voltak :D
- megakartak minket fosatni :D
amúgy én is így vagyok vele mint te. Tehát ez a "mi van ha mégis?" dolgon pörgök. Mert azért vannak dolgok amelyek "kétségbe ejtőek" például ha megnézed,h az utóbbi pár évben hány természeti katasztrófa követte egymást... valamint egyre több a napkitörés is(wikipédia a barátod). Szóval én spec. ha csak nagyon pirinyó mértékben is de esélyesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!