A klasszikus hólapátoláson kívül mivel lehet még elsöpörni, eltakarítani a havat?
Két nagyon hosszú udvarunk van és télen a hó eltakarítása igen kellemetlen, hosszas munka. Nincs pénzünk udvarmesterre vagy gondnokra, mindig mi lapátoljuk el. Kellene egy megoldás arra, hogy miként takarítsuk el a havat errõl a hatalmas két udvarról.
Tudom, furának tûnhet a kérdés, de nekem fontos lenne. Hátha kapok egy kreatív embertõl valami használható ötletet :)
Faluban van egy gyerek "Isván", na, ő egy egészen egyedi biciklivel jár:
- nem hagyományos kormány van rajta, hanem Lada kormányt szerelt rá! De lehet Trabant kormány, közelről még nem láttam :D
- jött a tél, szerelt a kerék elé az első villára tolólapot is, aminek állítható a magassága :D
Ha biciklizik, hangot is ad hozzá :D. Nem teljesen 100-as a gyerek :D.
Na, nem tudom, aktuális-e még a dolog, mert megenyhült az időjárás, elolvad a hó magától is. De ha megint esne a hó, itt az instrukció, hogy "Isvánka" vagy "IAO" (igen kevés mássalhangzóval tarkítja a beszédét a srác :D), a MESTER, hogyan is oldotta meg a problémát, a biciklis hókotrót! :D Az egyik képen extraként egy elég termetes fejsze is a bicikli tartozéka! :D
WoW, köszi szépen :D nem rossz ötlet esküszöm, meg is mutatom apumnak, összetákol õ is egyet ide az udvarokra :))
Köszi még1x, ez tényleg egyedi, de hasznos megoldás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!