Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy figyeljek oda?

Hogy figyeljek oda?

Figyelt kérdés
az átlagom kb 3 mas de van amiből 2 es vagyok ezen szeretnék javítani de tanulni utálok ezért inkább az órán szeretnék oda figyelni de valamiért nem megy pedig beszélgetni nem szoktam órán mikor el döntöm hogy most oda figyelek akkor kb 2 percig figyelek aztán valamire gondolok és szinte el is felejtem hogy órán vagyok ha tudnátok segíteni meg köszönném

2012. dec. 9. 20:36
 1/1 loupsolitaire ***** válasza:

Szokj le a tv nézésről, és ne ülj egyfolytában gép előtt.

A mai médiakultúra a figyelem szétszaggatásáról szól, ezért képtelenek az emberek pár percnél tovább egy dologra koncentrálni.

Az sem árt, ha érdeklődsz az órán elhangzott dolgok iránt.

És ne várd, hogy bárki is olyan csodamódszert írjon, amitől hipp-hopp javul a teljesítményed. Neked kell rajta dolgozni, törekedni kell a változásra.

2012. dec. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!