Typsy93 kérdése:
Megvagyok kattanva, ezeket bebeszélem magamnak?
Figyelt kérdés
mostanság olyan hülyeségeket képzelek be... hogy valami betegségem van, vagy megfogok halni, vagy éjjel bebeszélem magamnak, hogy éjjel megtámad a szellem meg ilyen hülyeségeket.. észre vettem hogy ezek a legjobban akkor jönnek elő mikor sok kávét ittam aznap viszont azt is észre vettem hogy ha pl vicceket olvasok vagy nézek egy jó filmet esetleg beszélgetek valakivel vagy nem gondolok ezekre akkor semmi bajom nincs most én meglennék kattanva???2012. dec. 9. 20:07
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen időszakom kb 18 éves korom körül. 1 év alatt elmúlt magától. Én sem tudtam semmit tenni ellene, de már nagyon elviselhetetlen volt... tudom mit érzel. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!