Az anime csak a 38. részig követi a mangát, aztán már csak filler minden, meg is látszik rajta. A mangát itt tudod angolul olvasni, 38. fejezttől érdemes:
sajnos nincs nagyon sok elvarratlan száll maradt,pl:mi történt medusával,nem jöjj rá magadtól hülyegyerek
2013. jan. 27. 20:53
4/9 Hitsugaya Lau válasza:
Igen, sajna végetért T_T De jól mondta a kettővel előttem válaszoló, 38. részig követi a mangát, én azt ajánlom, hogy azt olvasd el, magyarra meg nem nagyon fordítgatják, PEDIG 2013 VAN, de remélem az is összejön :) Szóval ha tudsz angolul, és van kedved, szerintem olvasd el a mangát! ;)
2013. júl. 26. 21:36
5/9 anonim válasza:
Mangája amúgy végetér jövőhónapban, szóval nem lehetetlen hogy a közeljövőben kap egy hasonló remake-t mint az FMA.
2013. júl. 26. 21:57
6/9 anonim válasza:
A harmadiknak üzenem asszem kisame2000 az.
Csak mellesleg Medusát elég jól lezárták hisz Maka erősen kinyírta. Csak Rachelt felejtették megemlíteni h mi lett vele
2014. jún. 11. 21:16
7/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy az utolsó rész végén mutatják, ahogy hazaviszik Rachelt.
2015. ápr. 25. 17:34
8/9 anonim válasza:
pl. ami szerintem még benne lehetett volna:
-miért nincs halálisten mesternek lelke
-maka anyja személyesen
-maka fegyver énje
-mifune mint tanár
-a halálkaszák maradnak, vagy elmennek
de mondjuk black star fölülműlta az isteneket és ha makanak sikerült volna halákaszát csinálnia soulból akkor már nem az ő fegyvere lenne...
mindenesetre azért jó lenne valami folytatás
2016. okt. 29. 22:36
9/9 anonim válasza:
Azért nincs leleke mert van. Csak Maka nem látta mert akkora mint a város. Mutatják is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!