A vízipipa és a shiazo dohányterméknek minősöl? Csak mert ajándékboltba is kapni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 16:38
1/3 STRING válasza:
Nem! Ez egyáltalán nem így van. A vizipipa nem minősül dohányterméknek, de a hozzá kapható dohány már igen amire ki is vetették a dohányzárjegyes adót. A shiazo kő pedig ennek elkerülése érdekében jött létre. Lényege az hogy olyan aromát adjanak amire nem terjed ki a dohánytermékeket sújtó adó. Ugyanis a shiazo kőben nincs kátrány, se nikotin, sem egyéb anyag a dohánynál van. A shiazo kőben ugyanis melasz van ami egy ízesített cukorszármazék, ettől fogva még csak nem is füstöt szívsz be hanem párát, és azt lélegzed ki is. A kérdésed másik fele meg persze igen alaptalan. Attól hogy valamit ajándékboltban is lehet kapni attól még nem dohánytermék. Az a dohánytermék, ami bizonyítottan zárjeggyel ellátott. A vizipipa szerkezet, és a shiazo kő együtt 0%-ban minősül annak.
2/3 A kérdező kommentje:
Épp azért mondtam mert hogy az ajándékboltba ált. nem láttam cigit se meg dohányt se... szóval azért kérdeztem hogy akkor most az vagy sem
2013. jan. 6. 00:38
3/3 STRING válasza:
Nem. 100%-ban nem minősül dohányterméknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!