Hogyan tanulhatnék meg a legegyszerűbben portrét rajzolni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Betty Edwards vagy kicsoda könyvét,de túl bonyolult nekem,meg kéne hozzá több olyan eszköz amire nekem nincs pénzem.De mégis szeretnék megtanulni portrét rajzolni.Már próbálkoztam többször de vmi iszonyú szar lett.DE érdeeks h mégis szeretek rajzolni,festeni.Na most akkor mit tanácsoltok?NIncs a neten vmi honlap?:)
köszi
16/l
2009. aug. 20. 14:49
1/6 anonim válasza:
gyakorolni kell, sokat.ezen felül jó, ha méricskélsz, kipontozod, hogy mi hol van (a szem szélei, a száj sarkai, stb), aztán megrajzolod.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)amúgy ezt én is tudom,csak nagyon türelmetlen vagyok az a baj:)lehet h ezen kéne változtatni?az lenne a jó,ha leülnék,és már tudnák is rajzolni.de sajnos ez nem ilyen egyszerű:(
2009. aug. 20. 14:59
3/6 A kérdező kommentje:
és a műanyag képsíkot mivel tudnám helyetesíteni?:)
2009. aug. 20. 15:18
4/6 anonim válasza:
Tudod én művészeti suliba járok,és én így rajzolok portrét:
kellékek: B-s ceruza(2B-s,3B-s)
radír,A/3-as rajzlap.
Ennyi,és egy kép amit leakarsz rajzolni.
Vázold fel a képet a lapra halványan---
de így nem tudom elmagyarázni :) kár hogy nem egy helyen lakunk :3
5/6 anonim válasza:
első válaszoló vagyok..mi az a műanyag képsík? : DD
6/6 anonim válasza:
[link] ezen az oldalon sok hasznos dolog van! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!