Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnatok segiteni? Nagyon...

Tudnatok segiteni? Nagyon fontos tobbi lent.

Figyelt kérdés
Azt szeretnem kerdezni hogy akiknek sikerult megtanulni az angol nyelvet, ugy hogy mar tarsalgasi szinten beszeli az konyorgom segitsen adjon tippeket nem vagyok rossz tanulo angolbol 4,5-im vannak de apukammal megbeszeltem es anyukammal hogy mikor betoltom a 18-at akkor kimegyek. De addigra szeretnem megtanulni mert minden megvan ami kell hozza penz stb csak az angolt kene tanuljam meg most is tanulom csak szeretnem ha minnel jobban mene. Segitenetek? (a helyesirasi hibakal kapcsolatban nagyon gyorsan irtam)
2012. dec. 7. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Filmek, játékok, internet, eleinte magyar felirattal aztán angollal. Majd' mindenkinél működik.
2012. dec. 7. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!meg irhattok valaszokat.
2012. dec. 8. 10:32
 3/4 anonim válasza:
Én is játékok alapján "tanultam meg" angolul. Így a passzív szókincsedet tudod nagyon növelni, az aktívhoz leginkább hanganyagokat kellene hallgatnod, vagy szótárazni. Csináld azt, hogy naponta 10 új szót tanulj meg. Egy év alatt társalgási szinten tuti fogsz tudni beszélni. Ha meg kimész külföldre, akkor ott már (gondolom) csak magadra hagyatkozhatsz, tehát akkor is fog fejlődni a nyelvtudásod.
2012. dec. 8. 12:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg varok ralaszokat es minnel tobbet szoval ha valaszolnak akor az mar nem jelenti,hogy mas valaszat nem fogadom el sot ha meg van otletetek azt nagyon megkoszonnem elore is;)
2012. dec. 11. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!