Miért köszönte meg nekem?
Figyelt kérdés
Voltam egy előadáson, és utána az egyik színészhez odamentem autogrammért. A színész pedig elkezdett nekem ezért hálálkodni. Ő köszönte meg nekem, hogy én autogrammot kértem tőle. Vagy egyszerűen megköszönte, hogy rajongok érte??2012. dec. 7. 22:28
1/3 anonim válasza:
Ez neki elismerés, hogy te odamentél. Azt jelentette számára, hogy jól teljesített, és mosolyt csalt az arcodra, volt értelme annak amit csinált. Ezzel te is csináltál neki 1 jó napot.:)
3/3 anonim válasza:
Ezzel elismerted, hogy van értelme amit csinál. Olykor kell a visszajelzés, hogy van e értelme a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!