Arvaellatast ebben az esetben megkapnam?
Figyelt kérdés
Edesanyam harom eve elhunyt...En azota nagykoru lettem es van egy gyermekem is...Kb ketto eve megszuntettek az ellatast mert nem jartam iskolaba...most ujra elszeretnek menni iskolaba de csak levelezon tudnek elmenni...ebben az esetben megkapom?2012. dec. 7. 21:22
1/4 anonim válasza:
Mivel kizárólag csak nappalin jár, levelezőn egészen biztosan nem kapsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod!OKJs tanfolyam nappali tagozatnak szamit?Es mivel nagykoru lettem ezert johet az en nevemre?
2012. dec. 7. 21:42
3/4 anonim válasza:
OKJ-s tanfolyamból is van nappali meg levelező, értelemszerűen a levelezőn nem jár, és akkor sem, ha mondjuk csak hétvégente kell bejárni. Sőt még a nappalin belül is van olyan amihez jár és van, amihez nem. Ez az iskolától függ. Menj be a tanulmányi osztályra és kérdezd meg, mert ez elég változó.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben!Koszonom!
2012. dec. 7. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!