Szerintetek, melyik a legfájdalmasabb öngyilkossági módszer?
Legkevésbé fájdalmas szerintem beállni valami komolyabb robbanás epicentrumába... mielőtt egyáltalán felfognád, mi történt, már illansz is tova.
Legfájdalmasabb szerintem, ha felgyújtja magát az ember, az elég hosszúra nyújtja a szenvedést...
Cián. Gyors.
A másikat nem tudom. Akasztás, ereid felvágása, ha megkéselnek/meglőnek.
Itt van egy táblázat, ami a halálfajták alapján leírja a halálhoz szükséges átlag időt percekben és a fájdalom mértékét egy 100-as skálán. Az önmagad felgyújtása 95-öt ért el a fájdalmi listán, ezzel egyértelműen a legfájdalmasabb módszer! Ráadásul a táblázat szerint 57 percig tart, amíg beáll a halál (bár ez nekem kicsit soknak tűnik de nem értek hozzá), úgyhogy jó sokáig "élvezheted" a fájdalmat.
A legkevésbé fájdalmasnak a robbanószereket írja. Gondolom azért, mert ha felrobbansz, lehet, hogy hamarabb meghalsz, minthogy egyáltalán megéreznéd a fájdalmat. Habár azt írja, a halálhoz szükséges idő 1,6 perc. De ezt nem tudom, hogy számolták ki, mert ha pl. a fejed robban szét, szerintem nem kell egy perc sem a halálhoz.
Szia!
hát a legfájdalmasabbra olvastam egy receptet:befekszel a kádba és magadra öntesz 4-5 lábos frissen forralt vizet+ 1 üveg citromlevet+ 1 üveg 20%-os ecet és azt mondják ha elmerülsz benne és lenyeled akk 16 perc alatt meghalsz :/ remélem tudtam segíteni
a véleményem szerint egy alapos kínzás lehet a legrosszabb halál
mondjuk egy elég képzett embertől de persze ha ezt nem vesszük számon akkor szerintem az égés eléggé kellemetlen. de persze vannak olyan mérgek amiktől napokig szenvedsz majd meghalsz
a fájdalommentes halálból sorolni lehetne párat én ezeket találom közelinek giotin,cián,amerika kivégzési módszerei,robbanás fontos szerveknél, és persze a természetes halál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!