Mit Jelent az Alkonyat (Twilight) filmben a bevésődés?
Jacobnak Bella vésődött be de mindegy. Legalábbis ezt ecsetelte az 1ik részben.
Nem tudom honnan szedik ezt a Bella lány vs Jacob dolgot, (hacsak nem a könyvből) mert a filmben én nem láttam erre utalást. Utolsó rész is úgy maradt abba hogy boldogan élnek míg meg nem halnak, de Bella lánya az anyját öleli át és nem Jacobot.
idézem:
Olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. Egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. Inkább, mint... mint a gravitáció. Ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé. Hanem ő. És többé semmi más nem számít, csak ő. Egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért... Azzá válsz, amire neki a legnagyobb szüksége van: a védelmezője leszel vagy a szerelmese, a barátja vagy a testvére.
itt az utalás: http://www.youtube.com/watch?v=3KXrb_zujNo
nem vagyok Alkonyat fan. Hogy lehet,hogy én tudom? :D
Jakob nak Bella lánya Romesmee vésődött be okoskák...
Azt jelenti és a napfogyatkozásba is bent van hogy "már nem a föld gravitációja köt ide hanem ő, és mindig mindenhol véded őt, szereted, tiszteled!
A filmben így van:
A bevésödés farkas dolog.Nem Bella, hanem a lánya vésödik be Jackob-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!