Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit Jelent az Alkonyat (Twilig...

Mit Jelent az Alkonyat (Twilight) filmben a bevésődés?

Figyelt kérdés
Tegnap néztem az alonyat 4. részét, és a végén szó volt valamilyen bevésődésről. Tudja valaki mit jelent?

2012. dec. 5. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak őt szereti szerelemmel egész életén keresztül. hiába teljesedik be, avagy hiába nem teljesedik be.
2012. dec. 5. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:
és akkor most Jacob lett szerelmes Renesmebe, vagy Renesmee Jacobba? vagy hogyvanez? :DD xd
2012. dec. 5. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

Jacobnak Bella vésődött be de mindegy. Legalábbis ezt ecsetelte az 1ik részben.

Nem tudom honnan szedik ezt a Bella lány vs Jacob dolgot, (hacsak nem a könyvből) mert a filmben én nem láttam erre utalást. Utolsó rész is úgy maradt abba hogy boldogan élnek míg meg nem halnak, de Bella lánya az anyját öleli át és nem Jacobot.

2012. dec. 6. 09:11
 4/9 anonim válasza:
Utolsónak és neked is üzenem hogy mind2 en bevésődtek egymásnál. Jacob is mondja Bellának hogy nem is őt szereti,hanem a kiscsajt bella hasában :D utolsó részben van egyébként
2012. dec. 7. 17:11
 5/9 anonim válasza:

idézem:

Olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. Egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. Inkább, mint... mint a gravitáció. Ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé. Hanem ő. És többé semmi más nem számít, csak ő. Egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért... Azzá válsz, amire neki a legnagyobb szüksége van: a védelmezője leszel vagy a szerelmese, a barátja vagy a testvére.

2012. dec. 7. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:

itt az utalás: http://www.youtube.com/watch?v=3KXrb_zujNo

nem vagyok Alkonyat fan. Hogy lehet,hogy én tudom? :D

2012. dec. 8. 12:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, amit belinkelt a 6. hozzászóló én onnan vettem hogy Jacobnak bevésődött Bella lánya, meg a hajnalhasadás 1-ben a végén az van, hogy a vérfarkasok nem bánthatják őket, mert a bevésődés megtörtént.
2012. dec. 8. 13:54
 8/9 Nagy Zia ***** válasza:

Jakob nak Bella lánya Romesmee vésődött be okoskák...

Azt jelenti és a napfogyatkozásba is bent van hogy "már nem a föld gravitációja köt ide hanem ő, és mindig mindenhol véded őt, szereted, tiszteled!

2012. dec. 8. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:

A filmben így van:

A bevésödés farkas dolog.Nem Bella, hanem a lánya vésödik be Jackob-nak.

2013. aug. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!