Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy fiu mostanab...

Mit jelent ha egy fiu mostanaba puszival udvozol mikor talalkozunk es puszival is bucsuzik el?

Figyelt kérdés
Marmint ugy ertem hogy azelott csak siman koszontunk egymasnak ...aztan nem reg volt a szulinapja es kedveskedtem neki egy kis aprosaggal, mikor atadtam az ajandekomat akkor adott nekem eloszor puszit ...es azota ha talalkozunk folyton puszival koszon :D

2012. dec. 5. 17:01
 1/4 Horváth Pacca válasza:
Biztosan eddig is tetszettél neki, csak nem merte bevallani és most sem. Csak mivel adtál neki ajándékot azt hiszi, hogy szorosabb lett a kapcsolatotok! így puszival üdvözöl s búcsúzik. Majd egyszer lehet hogy be fogja vallani, hogy mit érez aztán majd abbahagyja vagy nem! :)
2012. dec. 5. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy tetszel neki vagy pedig így fejezi ki, hogy szeret (barátilag). Ettől függetlenül ha zavar a dolog, akkor szólj neki, hogy ez neked nem tetszik!
2012. dec. 5. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat :)...nem amugy ez nem zavar engem mert nekem nagyon tetszik a srac csak egy kicsit fura hogy mostanaba fojton puszival koszon azelot csak siman koszent eggyet es kesz ...
2012. dec. 5. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet, hogy meg akar fektetni
2012. dec. 6. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!