Van valakinek tapasztalata az epiac.hu -val kapcsolatban? Érdemes beregisztrálni, és a pontos ajánlatkérők megkeresésének megkapása miatt a 406 Ft-ot befizetni? Mennyire valósak és frissek ezek az ajánlatkérések?
Tisztelt kérdező!
Évek óta vagyok az e-piac-on regisztrált kivitelező,de még egyetlen egy munka sem jött innen.A kérdezők ( éreklődők )csupán arra kiváncsiak,hogy a már más valakitől megrendelt munka sokba került-e neki.Mindezek felett van egy dolog amivel számolni kell:
-a távolság
-a kért munkára adott-elkészitett korrekt árajánlat munkaideje soha nem térül meg mivel nem lesz belőle megrendelés.
Tapasztaltam igen sokszor,hogy azzal mondják le : talált egy helyi kivitelezőt.Ami miatt mégis belépnek vállalkozók az,hogy hátha ez bejön.Azt tapasztalom,hogy a kis munka elvégzésénél-helyszini munkáknál az üzemanyag-szállás költsége igen nagy-megrendelő vesztő.Itt egy péda:
-elkészítek egy beépített konyhaberendezést:
-első folyamat-elutazok 250 km. és felmérem
-második folyamat-miután elkészült a munka kiszállítom a helyszinre ( kb. 75.000-Ft.
-harmadik folyamat-beszerelem
-nagyedik-a korrekciót nem tudom megoldani-hazajövök majd ujra elutazok a helyszinre.
Mindezek nem tetszenek a megrendelőnek-ár engedményt kér.
Vita-veszekedés stb.nem javaslom,de te tudod.
Ennyi a véleményem a tapasztalatom alapján.
Tisztelettel:
Arató István
+36306520772
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!