Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Feladjam a tervem, vagy ne?...

Feladjam a tervem, vagy ne? (részletek lentiekben)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy csoportot alapítani,de nem tudom hol lehetne tagokat keresni hozzá.

2012. dec. 5. 03:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Milyen csoportot, és hol?
2012. dec. 5. 03:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Egy kreatív csoportot,és helyileg egyenlőre az interneten tartanánk a kapcsolatot,későbbiekben összejöhetnénk,vagy még később bérelhetnénk közösen egy nagy házat.
2012. dec. 5. 03:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Miaz, hogy kreatív csoport??? Mit takar a dolog? Neharagudj meg de nekem eléggé 14 éves gondolkodásúnak tünsz...
2012. dec. 5. 04:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Hallod menj ki a deákra, tele van taggal. Vagy van egy jókis app a facebook ahol van erre egy gomb. ;)
2012. dec. 5. 05:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy mire gondolsz? Mit akarsz kreatívkodni???
2012. dec. 5. 06:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Orgiát akar rendezni fiúkkal, csak ugye ezt nyíltan bevallani gáz.
2012. dec. 5. 09:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Kezdésnek mindenképp a közösségi oldalakat javasolnám (facebook, iwiw, twitter...stb.), ha megfelelő létszám összegyűlik lehet terjeszkedni akár a neten, vagy személyes találkozókat, fesztivált is rendezhettek majd.
2012. dec. 5. 11:01
 8/14 2xSü ***** válasza:
Csoportok általában konkrét cél mentén szerveződnek leginkább. Ha meg tudod fogalmazni, hogy milyen célt akarsz elérni, illetve akar a csoport elérni, akkor könnyebb tagokat toborozni hozzá, vagy keresni egy olyan csoportot, amihez csatlakozni tudsz. Ez a „kreatív csoport” túl általános, túl semmitmondó, nem lehet elképzelni, hogy mit csinálna egy ilyen csoport, ha összejönnének hetente, vagy miről beszélgetnének, mit tennének ha a neten vannak.
2012. dec. 5. 11:32
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy manapság az hogy kreatív elég gagyin hangzik,mert mindenki a szalvétahajtogatásra,meg az ilyen kreatív kézműves dolgokra asszociál,de ez egy egész más jellegű dolog lenne.A fő szempont a kreatív,újító gondolkodású,ötletes emberek 8-10 tagú csoportjának az összehozása lenne.Baráti jellegű csoporttá összekovácsolása lenne,közös alkotással,közös célokkal.Pontosan meghatározott célokat nem mondhatok,mert azokat közösen találnánk ki.De rengeteg ilyen van a tarsolyomban,amiket csinálhatnánk.Ezeket majd egy blogban szeretném összefoglalni.Egyenlőre ennyit,de ha valakinek van kérdése,azt szívesen várom.
2012. dec. 5. 14:26
 10/14 2xSü ***** válasza:
A pár ötletből ha felsorolnál párat, akkor tudnánk adni ötletet, hogy egészen pontosan hogyan is kellene ezt körvonalazni, mert így még mindig csak annyi derül ki, hogy „valamit” akarsz csinálni, az nem, hogy pontosan mit.
2012. dec. 5. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!