Miért mondják, hogy ezek fájdalommentesek?
Figyelt kérdés
Előre szólok,hogy nem akarok öngyilkos lenni,távol áll tőlem.De egyszer valaki kérdezte itt,hogy melyik a legfájdalommentesebb módszer,és páran írták a fagyhalált,mások az érfelvágást.Én nehezen tudom elhinni,hogy ezek nem fájnak.Azért érdekel,mert a nagybátyám is így halt meg(nem szándékosan,véletlen vágta meg magát,nem is ismertem)és kíváncsi vagyok hogy sokat szenvedett-e szegény.Úgy halottam,hogy fagyhalálnál és elvérzésnél is fuldoklik az ember.Igaz ez?Nem értem az öngyilkos jelölteket,akik ezeket próbálják,hiszen ezek fájnak :$ Vagy nem fáj nekik?2012. dec. 4. 11:09
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy az érfelvágás mennyire fájdalmas, de a hipotermia az nem fáj.Beleugrasz mondjuk egy jeges vízbe meztelenül, max. pár perc és egyszercsak elalszol, szépen, fájdalommentesen.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez elég furán hangzik :$ De biztos így van..
2012. dec. 4. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!