Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Idegesít ha a LOL szót használ...

Idegesít ha a LOL szót használja valaki?

Figyelt kérdés

Engem nem, ha számítógépen írják és jól használják. De az rohadtul idegesít, ha élő beszédben mondják. Pl. egyik osztálytársam, akkor mondja, amikor éppen csodálkozik valamin. Nagyon ritkán, akkor ha nevet, de sokszor már nem is nevet, csak azt mondja LOL (de lehet, hogy akkor is csak csodálkozik).

Egyébkéntnem zavar, ha olvasom.

2009. aug. 19. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít, de tényleg csak a beszédben. Pl.: ha elmesélem valakinek a bajomat, erre ő csak azt mondja: LOL. Hát én akkor úgy meg tudnám rúgdosni... Írásban annyira nem idegesítő.
2009. aug. 19. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gépen nem, élőbeszédben még nem hallottam, de biztos jót nevetnék rajta :D Amúgy nemtom, nem zavarna, szeretek kiröhögni másokat XDDDD
2009. aug. 19. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Írásban elmegy. Aki élőszóban használja, az nagyon szánalmas.
2009. aug. 19. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar élőszóban sem, bár én nem használom.
2009. aug. 19. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én használom írásban és szóban is,engem sehogy sem zavar és nem érzem magam szánalmasnak, és a környezetemben senkit sem zavar
2009. aug. 25. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, az a lány aki állandóan beszédben használja, ő sem érzi úgy, hogy az. De szerintem sokak szerint is az, csak nem mondjuk neki. Szerintem szokj le róla.
2009. aug. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!