Van itt önbizalom hiányos emberke?
Figyelt kérdés
lenne kedved együtt / egymást segítve felépíteni az önbizalmunkat? Lehet hogy együtt sikerülne2009. aug. 19. 01:07
1/8 anonim válasza:
Attól függ...kor? nem?
én 17/L
velem beszélhetsz, ha akarsz. :)
2/8 A kérdező kommentje:
15/L
számít neked a kor meg nem??
2009. aug. 19. 01:30
3/8 anonim válasza:
nem, csak gondoltam fura lenne egy nálam jóval idősebbel, vagy nagyon fiatallal beszélni, de végül is mindegy. Én szívesen beszélek veled, és jó ötletnek tartom az ötletedet. :D Írj privit, ha gondolod.
4/8 anonim válasza:
Én is beszélek veled szívesen.
15/f
Remélem attól még hogy fiú vagyok remélem nem gond.
5/8 anonim válasza:
első dolog a határozott céltudatosság. mondd ki(írd le) bátran: szeretnéd ha egy-két önként jelentkező agyba főbe dicsérne valami erőltetett szuperkedves alteregóval, aztán ha bejön külsőleg bejöhet hozzád belülre is(megdughat).
Sajnálom lehet nem én vagyok a te embered:D
De nem tévedek úgy érzem:)
6/8 anonim válasza:
küldesz privibe magadrol 1 képet?:D elmondom a véleményem:p
7/8 anonim válasza:
Nekem is írhatsz. :) Annyi idős vagyok, mint te. És szintén lány. :)
A poénos hozzászólásokat meg hanyagolhatnátok. (Jó kedvem van, nem pontoztam le senkit. Nincs mit. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!