Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegyek panaszt? Majdnem...

Tegyek panaszt? Majdnem meghaltam a vonaton, bár blicceltem.

Figyelt kérdés

Idézek egy levélből

"

Ja amúgy :)

Ma majdnem meghaltam a vonaton, legalábbis úgy érzem akkora sebességnél és esésnél komoly bajom lehetett volna. És erre te is nagyon figyelj oda. Nagyon álmosan most jöttem haza Budapestről Sopronba, és miután Győrnél leválasztották a vonat egyik felét, elfelejtették bezárni az ajtót az utolsó kocsi végében. Nappal szép tisztán látszik hogy ott vége van és általában gondosan be is van zárva. De nálam amikor rátenyereltem a gombra simán kinyitotta a levegő és majdnem kitépett a húzat a sínekre. :/

De :) csak majdnem, szerencsére :)"

a történet folytatása az, hogy amikor szólni akartam a kalauznak mi történt, nem hogy miután azonnal bezárta az ajtót letagadta, de mivel nem volt jegyem azonnal le is dobott a vonatról, ráadásul a készenléti rendőrökkel, akik a szemtanúk közelébe sem engedtek.

Én legszívesebben komoly panaszt tennék és kártérítést kérnék, mert egy életre megnyomorodhattam, vagy meg is halhattam volna. de így nem tudom tudok-e?

2012. dec. 2. 01:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

firstpositive-al egyetértek, és másrészt köszönöm a lepontozást is, okosak.

Majd ha olyan kereset lesz ebben az országban, hogy az ember mindig minden jegyet megtudjon venni, soha sehol ne blicceljen SEMMILYEN indokból, na, esetleg majd akkor lepontozhattok, vagy leszólhattok, addig fölösleges itt ugrálni a témán, hogy bliccelt vagy sem...

2012. dec. 2. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!