Honnan tudom hogy varázsló vagyok-e? És bárkiből lehet varázsló vagy születni kell hozzá? És hol találok ALAP varázsigéket. Csak a kulturált véleményeket veszem figyelembe.18 éves vagyok ( ha ez számít).
Ha a hülyeség és a tudatlanság Fájna az előbbi kommentelők 90%-a sikítva tépné ki magát a bőréből.
Minden embernek megvan a maga hatalma. A varázslat a testedet és a környezetedet körülvevő energiák irányítását jelenti. Az energiákat a tudatoddal tudod irányítani.
Az energia irányításhoz is mint a rajzoláshoz lehet veleszületett tehetsége az embernek de az erejét befolyásolhatja az ,hogy a vérvonalban van e és ha van akkor milyen távol energia használó (varázsló).
Mi az ismerőseimmel akikkel sokat foglalkozunk ezekkel egy bizonyos következtetésre jutottunk ,miszerint:Maga a világ olyan mint egy labdákkal teli végtelen doboz. minden labda egy-egy dimenzió. A dimenziók nem érnek össze hanem köztük ott tiszta energia van ami mindent összeköt. Az "ihlet" úgy jön létre (Pl.:egy könyvhöz,filmhez,képhez) ,hogy az energia segítségével az ember átlát a dimenziók között és így születnek meg az animékben használt varázsigék amik 80%-ban igaziak de ahhoz hogy ezeket használni tudjuk az anyagi világunkban ahhoz hatalmas erővel kell már rendelkezni de mindez csak gyakorlás kérdése.
A kor igenis számít mert 14-15 éves kor alatt nem szabad az energiákkal foglalkozni. Nem elég érett az elme hogy megértse és ne hajszolja túl magát mert az életébe is kerülhet ha figyelmetlen.
Szertartásokat,boszorkányságot stb. nem ismerem (még) de kutatok utánuk az régi misztikus könyvekből sok mindent lehet megtudni főleg a latin szövegekből.
(Én így tudom de a tudásom a valóság peremét súrolja kb. 1%-se.)Ha érdekelnek további dolgok akkor vegyük fel a kapcsolatot privát-ban
Nevezheted aminek akarod, bár a varázsló kifejezést nem annyira kedveljük. :)
Akkor már inkabb mágus, de varázsló semmi képp se :)
Maga a mágia mindenkiben meg van, csak elő kell tudnod hozni magadból. Nagyon nehéz és hosszadalmas, de ha kitartó vagy, sikerülhet. Ami kell hozzá:
Az első és LEGFONTOSABB a -hit: hinned kell magadban, és a mágiában.
- akaraterő
- elszántság
- önuralom
- és tudnod kell ki is vagy VALÓJÁBAN: ezt úgy érheted el, ha meditálsz, és akár hangosan kimondva elmondasz magadról MINDENT
Először kisebb dolgokkal kell kezdemed, ami a meditáció, és az önhipnózis. Ez az alapja. Aztan az 5 elem közül választanod kell egyet, ami az erődet adja. Legegyszerűbb ha mindet kipróbálod és amelyiknél a legnagyobb erőt érezted, az a te elemed. (Víz, tűz, levegő, föld, energia)
Talán az első amit kiprobálhatsz, az a gyertyamágia. Nagyon kell összpontosítanod. Ennél többet sajnos nem tudok segíteni, mert ugyan én is itt kezdtem, én a fekete mágiával, és a Sátánizmussal foglalkozok, nem tudom neked mik a céljaid...itt van néhány link ami az alapokat tanítja.
U.i.: Sok sikert! És vigyázz a fekete mágiával!! (Pont én mondom xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!