Retrimaster kérdése:
A 000webhost miért nem küld e-mailt? Regeltem a g-mail a freemail és a citromail címemre és egyikre sem küld levelet. Néztem SPAM-ben is és oda sem tette be. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az info tanárom küldött egy haladó webtanfolyamos videót amiben bemutatja hogyan is kellene regisztrálni. Mindent úgy csináltam ahogy a videóban volt. Ezt a szöveget írja ki: Account verification in progress, check again in 24 hours.Ami ezt jelenti:Fiók ellenőrzése folyamatban, ellenőrizze újra 24 órán belül.Az info tanárom mikor regelt neki nem ezt a szöveget írta hanem azt h kiküldte neki az e-mailt és aktiválja. és nem értem mi a baj2012. dec. 1. 08:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!