Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen állat lennél szívesen?

Milyen állat lennél szívesen?

Figyelt kérdés

Milyen állat lennél szívesen, és miért? pl. kutya, mert imádom őket, és okosak...stb.

Egyet ne irjatok!: Azt, hogy ember. Tudom, van egypár állat az emberek között is, de most IGAZI állatot irjatok!

2009. aug. 18. 15:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Sas :) nagyon szép, vigyáznak rá az emberek is(már amelyik)és nem nagyon van ellensége sem(persze az emberen kívül)

Szóval én szívesen lennék Sas♥

2009. aug. 18. 15:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp valamilyen madár, mert szeretnék repülni a mező felett, érezni a szelet és a határtalan szabadságot. De a delfin is jó lenne, mert okos, kedves , szép és olyan,mintha mindig mosolyogna. :)
2009. aug. 18. 15:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Vadló. Szeretnék vágtázni a mezőkön.

Vagy delfin. Szeretnék siklani az óceánban és kiugrani néha.

Vagy sirály. Szeretnék repülni az óceán és tengerparti sziklák és dombok fölött.

2009. aug. 18. 15:53
 4/18 anonim válasza:
100%
béka
2009. aug. 18. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
delfin,mert baràtsàgos,a beteg gyerekeken sokat segit
2009. aug. 18. 16:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egy sündisznó :)

Mert pici meg aranyos és megtudom magam védeni ha kell :D

2009. aug. 18. 17:20
 7/18 anonim ***** válasza:

Én delfin ---- okos,és egész nap a hullámokban ugrál.

Vagy valamilyen vadmacska pl oroszlán---Mert gyönyörü ,vad fenséges és büszke.=)

2009. aug. 18. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Macska-mert imádom őket, akkora egyéniségek:D De csak ha csládnál élhetnék, ahol szeretnek (akár szívesen lennék a saját cicámXD).

Vagy panda-őket még jobban imádom, annyira aranyosak, szinte mindenki kedveli őket, és nem bántják őket, épp ellenkezőleg, a megmentésükért fáradoznak! Egyébként is azt mondják, hogy hasonlítok egy pandára (szerencsére nem a testalkatom:D)

17L

2009. aug. 18. 20:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaguár vagy tigris. Erősek és szépek is.
2009. aug. 18. 22:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

valami rovar... mondjuk csótány

ők lesznek az evolúció nyertesei, meglátjátok. armageddon után mi fogjuk benépesíteni a Földet x)

2009. aug. 19. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!