Szerintetek egy embernek hány álma lehet ami még nem nagyképűség?
úgyértem én szeretnék rendezvényszervező lenni, meg esküvő rendező(szervező), de még a jogi egyetemet is szeretnék elvégezni...
ti mik szeretnétek lenni??ez főleg azoknak szól akik még nem dolgoznak
ŐSZINTÉN írjátok....
Én biológus szeretnék lenni, vagy esetleg kutyakiképző, de szeretném a biológusi siplomát azért megszerezni.
Szeretnék egy nagy házat, antik berendezést, 2-3 nagyobbtestű kutyát, ritka hüllőket.
300 fős középkori/fantasy jellegű esküvőt
és még sokmindent...
Szerintem nem nagyképűség, ha az embernek vannak álmai és céljai...
21/L
Én patológus szeretnék lenni, emellett szeretnék egy jogi diplomát is és pszichológiával is szeretnék foglalkozni. Szeretnék segíteni az embereknek. Ezenkívül át szeretném építtetni a jelenlegi házunkat padlásszobássá, és szeretnék egy kis lakást is Budapesten. 2 nagytestű kutyát és 2 arapapagájt is szeretnék.
Ha ezeknek csak a fele is megvalósul én már boldog ember leszek. :)
Miért ne lehetne több??
Engem is pl sok minden érdekel, alapból olyan ember vagyok, aki szereti a változatosságot, az újat.
Engem érdekel a HR terület, a szállítmányozási/logisztikai terület. Érdekelne a PR is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!