Melyik foglakozású embert nézed le jobban és miért: egy gyári munkást/takarítót vagy egy elitebb prostituáltat?
A gyári munkást. Azért ha már valaki semmihez sem ért(se szereléshez se semmihez) csak a segédmunkához az nem vall értelmes emberről.
A prostik között olvastam már olyanról akinek volt rendes végzettsége (főiskolai ha jól emlékszem)csak mondjuk nem tudott elhelyezkedni, szóval közülük nem mind idióta.
B.
Szerintem senkit sem kell lenézni a foglalkozása miatt.
Nem lehet mindenki értelmiségi, diplomás ember. Ha nem lennének gyári munkások, akkor nem lenne se ruhád, se mobilod, se semmid. Mert manapság szinte mindent azok a "semmit nem tudó" gyári munkások csinálnak napi 12 órában a szalag mellett...
A prostituáltat...ő is találhatna rendes munkát...
ehelyett pénzért árulja a testét...
Megszégyenítik a szebbik nemet.
Többre tartok egy takarítót vagy egy gyári munkást mert annak MUNKÁJA van...mert amit a prosti csinál az nem az, persze kap érte pénzt de egyáltalán nem ugyanaz !!
Amúgy pedig a lényegesebb dolog az, hogy az embereket ne mindíg a munkájuk hanem inkább a személyiségük alapján ítéljük meg...
Prostit!Főleg ha még agyonsajnáltatja magát,h ő "dolgozik", volt ilyen ismerősöm.:S
Takarító: van olyan ismerősöm aki takarít 1200Ft/óra,háznál, másik pedig 2000Ft/óra egy étteremben...
Lehet,hogy durva story,de a volt nőm is az volt!Vagy legalábbis az lett miután otthagytam!(Nem ezért)Nem írom részletesen!
Olyan mint egy átlag ember személyiségtől függ mint mindenki más!
Nagyon aranyos volt,szegény családi háttere!
Nem volt őszinte,mindig hazudott,akkor is amikor jártunk meg utána is!Mindig próbáltam segíteni neki,és segítek a mai napig is!Az a típus aki "ha nincs baj akkor csinálok"!
Nemigazán faggatom,elég nagy baj az amit átél,ha valamit elakar mondani úgyis elfogja!
Szeret a mai napig,rettentő jó fej,mindig megviccel!
Hiszti van kőkeményen,ha nem az van amit Ő akar,de ennyi belefér!Sok mindent nem tudok,de azt igen,hogy bárhova is viszi az élet szegényt,soha nem fogom magára hagyni,mert nekem is marha sz@rúl esne ha magamra hagynának azok akiket szeretek!Mindenki megérdemel még egy esélyt!Ő is!
Egy gyári munkás
Egyetemre járok, nem tartom magamat "butának," de ahhoz, hogy a kedvesemmel a havi költségvetésünk hó végére legalább 0 alá ne menjen, moziban takarítok. Mert kényelmesebben össze tudom hangolni az óráimmal, és fix fizetésem van, nem pedig várom, hogy vagy behívnak diákmelóra, vagy sem.
Ha valaki ezért engem lenéz, nagyon sajnálom. Nem karriert akarok építeni, hanem egyetem mellett megélni, viszonylag nyugalomban, a párommal, akinek két munkahelye van, és halálra dolgozza magát.
Sajnos most ezt a világot éljük, ahol az ember nem válogathat, ha nincs szerencséje. Kinek mi jut/jön be: gyári munka, takarítás vagy az utcasarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!