Mennyire jellemző az rád, hogy vmi addig kell, amíg meg nem kapod?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 22:27
1/3 anonim válasza:
Nem jellemzo.Nekem minden kell es sokaig!Kell es kell.Akarom,mert megerdemlem.Meg amugyis.Ha kell akkor kell.Es nem egyszer,hanem sokszor.Mert akarom.De pl ha nem akarnam akkor is.Mert megszereztem es nekem ez jar!TAhanyszor csak akarom.
2/3 anonim válasza:
Akkor aszem erre én vagyok a tökéletes pl. Vagy talán mégsem annyira tökéletes mert mondjuk nem épp addig kell amíg meg nem kapom, 1 kicsivel tovább tart. De aztán tényleg már nem kell annyira. De leszeretnék szokni erről.
3/3 anonim válasza:
Nagyon jellemző!! Ha megkaptam azt, amire már oly régóta vágytam, valahogy már nem kell. Nekem ez a sóvárgás adja meg a varázsát a dolgoknak. Az az út, amíg meg nem szerzem, kapom. Az olyan izgalmas. Sokszor izgalmasabb, mint maga a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!