Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző az rád,...

Mennyire jellemző az rád, hogy vmi addig kell, amíg meg nem kapod?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem jellemzo.Nekem minden kell es sokaig!Kell es kell.Akarom,mert megerdemlem.Meg amugyis.Ha kell akkor kell.Es nem egyszer,hanem sokszor.Mert akarom.De pl ha nem akarnam akkor is.Mert megszereztem es nekem ez jar!TAhanyszor csak akarom.
2009. aug. 17. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor aszem erre én vagyok a tökéletes pl. Vagy talán mégsem annyira tökéletes mert mondjuk nem épp addig kell amíg meg nem kapom, 1 kicsivel tovább tart. De aztán tényleg már nem kell annyira. De leszeretnék szokni erről.
2009. aug. 17. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jellemző!! Ha megkaptam azt, amire már oly régóta vágytam, valahogy már nem kell. Nekem ez a sóvárgás adja meg a varázsát a dolgoknak. Az az út, amíg meg nem szerzem, kapom. Az olyan izgalmas. Sokszor izgalmasabb, mint maga a cél.
2009. aug. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!