Mit gondoltok az aszódi Petőfi Sándor Gimnáziumról?
a PSG-ben a tanárok órán kívül is szívesen segítenek, pl ha látják hogy vmelyik tantárgyból gyengébb vagy akkor felajánlják hogy vmikor amikor van időd elmagyarázzák (akkor is elmagyarázzák ha nem kéred külön)
Gyere a PSG-be, nem bántam meg hogy ide jöttem :)
Eh, 2018 na mind1 már későn válaszolok, de nem baj ha van friss vélemény mostani felvételizőknek pl. Na de akkor, nyilván mindenki a saját iskoláját védi. Csakhogy, az ega-ok könnyen beszélnek, mivel nemcsak állami támogatást kapnak, a PSG pedig nem is kap, csak a VSZC-től, az állam gyakorlatilag femntartja. Viszont ebben az évben napelemek kerültek fel Tornateremre, Szakközép részre. Valamint azért valljuk be, nem egy fiatal intézményről van szó. Érettségire tökéletesen felkészít, a tanárok segítőkészek. Az egyik válaszoló írta hogy a gyengébb képességű haverja(i) járnak a PSG-be. Semmi kifogásom ellene, de akkor üljön be egy angolra, írjon meg egy dolgoozatot ugyan hogy fog sikerülni 50% mert az a min a 2-eshez, akkor magyarnál 1,9 matek 1,8, na akkor ki az a gyengeképességű, aki idejár. Akkor gondolom 1-1,5 év alatt elbukott mert ilyet is lehet.
Ui.: Bár én PSG-be járok, mégis nem azt mondom, hogy ne az EGA-ba menj, mert ajánlom mind a két sulit. Főleg ha technikus akarsz lenni akkor elengedhetetlen a gépészeti tudás. Máris egy indok arra, miért gyere, viszont itt nincs emelt szintű biológia, menj az EGA-ba. Tehát itt nem is azon van a hangsúly hogy melyik suliba menj, hanem hogy minek akarsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!