Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni, hogy...

Mit tudnék csinálni, hogy emlékezzek az álmaimra?

Figyelt kérdés

Régebben rengeteg álmomra emlékeztem, de most hiányzik ez az egész, mert szinte sosem emlékszek rájuk, csak kb. hetente 1-szer.

Azt is úgy, hogy felkelek, kimegyek a WC-re, és visszafekszek, és ilyenkor általában sokat álmodok.

Vagy amikor felkelt a telefon az álmom közepén, pedig valami jót álmodtam, az is idegesítő.

De mit lehetne ezzel kezdeni?

2012. nov. 27. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Az almokat a tudatalatink tarolja. Minden esemeny ami valaha ert es minden altalad kepzeld esemeny is ott tarolodik ami almainkaban neha elöjön. Ezt nem tudod iranyitani. Sajnos ki kell varnod hogy ujbol tudj almaid tartalmarol miutan felebredtel.
2012. nov. 27. 19:10
 2/3 anonim válasza:
Én, amit elmeséltem a haveromnak, arra tisztán emlékszek... De amit nem mondtam el, azt elfelejtettem... Ha elmondanád valakinek... Akkor egy megbízhatónak mond!
2013. márc. 9. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:
OK.
2013. márc. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!