Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyen tényleg létezik? (bőv....

Ilyen tényleg létezik? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=ly2-ZTMRt_o

Tényleg így fogsz tőle beszélni?

2009. aug. 17. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nemhinném.Készíthetek egy felvételt énis hogy iszom sósavat és darth wéder hangon fogok beszélni.Egy egyszerű hangtorzító program,Nekem is van :D de saját vélemény.
2009. aug. 17. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A héliumnak van olyan hatása, hogy megemeli a hangszínt, szinte csipog az ember tőle. Mi régebben volt, hogy csak ezért vettünk héliumos lufit a haverokkal. :D A hadarás pedig csak azért van a videóban szerintem, mert felgyorsították.
2009. aug. 17. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem miután megittad a sósavat meg bírnád csinálni azt a vidit:D:D Am szerintem sincs ilyen bár kitudja?:D
2009. aug. 17. 20:40
 4/6 anonim válasza:
Felvan gyorsítva..látszik amikor megy...
2009. aug. 17. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tudom de van olyan anyag amitől tényleg baromi mély hangod lesz egy kis időre mint a héliumtól
2009. aug. 17. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

a héliumtol nem mély hanem magas lesz

a kérdésre: látszik a gyorsítás, ha hang is csak gyorsítva van meg magasítva, sztem:) de ha van ilyen víz szoljatok és veszek:D:D

2009. aug. 17. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!