Amerikából mennyi idő alatt jön meg egy csomag?
Sima USPS (mint a mi postánk) csomag?
Én még talán azon sem lennék meglepődve, ha még csak a napokban kapnád meg, de azért remélem már megvan. :)
Amerikából még nem rendeltem úgy, de Angliából pl. nagyon sokat szoktam és a teljesen sima postai csomag, ilyenkor a ünnepek közeledtével borzalmasan lassú tud lenni, Amerikából meg amúgy is sokkal lassabb. Én pl. Angliából várok két hete egy könyvet, normál esetben a sima posta 1 hét alatt ideér, de ilyenkor sokkal több a kézbesítenivaló, hóhelyzet stb.
De amúgy nem adtak várható érkezési dátumot?
Ah. Hát igen, a legsimább az nagyon lassú. De szerencsére ideért! A karácsony az nagyon betesz az ilyesminek, mondom nekem csak egy nyamvadt könyvem jön Angliából, de még híre sincs.
A CStől csak FedEx csomagot rendeltem még, az egyiket épp tegnap reggel, arra azt írja, hogy január 8-ra várhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!