Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » League of Legends menyiért...

Mour kérdése:

League of Legends menyiért tudnám le adni az acauntom? Lvl30 | 1293 elo 19win 16 lose |103 champ 7 skin |2390+ win 5 runa oldal és sok runa

Figyelt kérdés

2012. nov. 26. 15:34
 1/6 anonim válasza:
Mint azt ugyebár biztosan tudod, ez így, ilyen formában illegális. :) Nem tudom a lol-ban milyen értéket képviselhet egy ilyen account. Nem is igazán ismerem, de ha mmorpg-k esetét nézzük, (tudom hogy ez nem az) ahol tudom hogy van játékbeli pénznem, ott viszonylag könnyű kiszámolni. Persze egy jólmenő játékot figyelembe véve, ami nincs kihalva, és van "fizetős lehetőség". Ki kell számolni kb mennyit ér az egész kb virtuális pénzben, add össze és kb 20-30%-át vond le a forintosított/eurósított összértéknek. (Ugyanis többet nem igazán hajlandó fizetni érte a legtöbb ember, bár ezek csak az én számításaim és feltételezéseim.) Kérdezz meg egy-két megbízható lol-ost, hogy kb hogyan mozognak az árak, vagy nézz szét fórumokon, és azokat használd viszonyítási alapként.
2012. nov. 26. 15:46
 2/6 Szegvári Attila válasza:

nemsok sajnos

Haverom 1800 win 1700 elo 6900 riot 23 skin 105 champ 7 runa oldal 5000 ftért ment el

2012. nov. 27. 22:39
 3/6 A kérdező kommentje:
de hát akkor több pénzt fektetett bele mint amenyiért el adta ennek mi értelme van?:D
2012. nov. 28. 22:58
 4/6 anonim válasza:
Ez nem arról szól h meggazdagod,és ebből mindig kevesebbet fogsz látni mint amennyit ráköltesz.Sőt,örülhetsz ha valamennyit viszontlátsz a pénzedből.
2012. nov. 28. 23:03
 5/6 anonim válasza:
Silveres accountot senki nem fog megvenni.
2016. jún. 30. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért az account ért max 4000 ft ot kapsz, de talán annyit se!
2016. júl. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!