Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek így mire mennék a...

Szerintetek így mire mennék a katonaságnál?

Figyelt kérdés
Szóval nem ezen a pályán indult el az életem. De most külömböző okok miatt lehet ez lesz a legegyszerűbb módja munkát találni. Szerkezetlakatosként kezdtem, aztán szereztem egy érettségit, gépgyártás technikumot. Van még mondjuk targoncás vizsgám is ha számít valamit. Szóval ezekkel mire mennék? Ja teszem hozzá hogy aki nem tud normálisan válaszolni csak bunkón annak nem is kell válaszolni. Ezt remélem megértitek. Köszönöm

2012. nov. 26. 12:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze később szóba jöhet a továbbképzés, ez természetes. De így az elején ez mennyire jelentene keveset? Mi az a minimum legmagasabb rang amibe engem betudnának tenni. Érdekel-e harcoló alakulatokat is az ilyen végzettségűek. Hiszen gondolom ott azért többet keresnek. Dönthettem hogy külföld vagy ez. Nem lennék képes itt hagyni az otthonom. Ezért választottam ezt.
2012. nov. 26. 12:51
 2/3 anonim válasza:
szerintem ilyen logisztikai helyre tudnál bekerülni vagy javító karbantartó műhelybe persze ez attól is függ hogy a honvédségnek hova kell most ember... rendfokozatba szerintem honvédtól indulsz de a későbbiek folyamán tiszthelyettes és zászlós is lehetsz de ehhez szerintem iskola kell... fizetésbe mivel állami cég nincs nagy különbség a beosztások között, alapbér van (közalkalmazotti fizetések) de vannak ilyen olyan pótlékok...
2012. nov. 27. 21:28
 3/3 anonim válasza:
ja és ha voltál katona azt hiszem akkor megkapod azt a rendfokozatot amiben leszereltél... + eü vizsgálat meg pszichológia meg fizikai alkalmassági kell! de egyébként toborzó irodába bemész és mindent elmondanak!
2012. nov. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!